home|informatie|bewaarmap

Koffieproeverij

Ook een bakkie?

Wie slurpt er nou niet dagelijks een bakkie naar binnen? Of een café latte, een espresso of een verkeerd? Voor de echte cafeïnegekken is dit dé ultieme workshop. U mag, nee moet, al uw zintuigen gebruiken bij deze proeverij.

Verschillende smaken, verschillende brandtijden, verschillende zetmethodes… alles heeft invloed op de uiteindelijke geur, de kleur en natuurlijk de smaak van uw bakkie koffie. Tijdens de proeverij wordt u vakkundig geïnformeerd over de herkomst van de koffie, de bewerking en de eigenschappen van de diverse grondstoffen en producten.

U leert koffie echt te proeven!

Locaties

Vaste locaties in de omgeving van Zwolle en Woerden, maar mogelijk door heel Nederland. Voor proeverijen op locatie is de projectprijs €495,- voor 10 deelnemers. Voor iedere deelnemer boven de 10 personen, geldt een per persoonsprijs van € 32,50

Koffie & thee met een hapje of een sigaar?

Het is ook mogelijk een thee- of een sigarenproeverij te volgen. De koffie- en theeproeverijen kunnen bovendien worden voorzien van enkele hapjes of een lunch. De sigarenproeverij bevat standaard een proeverij van gerookte vis- en vleeshapjes.


Maximaal 10 personen