home|informatie|bewaarmap

Pilates

Fitness voor lichaam en geest

Pilates is mind-body-fitness, een voor iedereen toegankelijke bewegingsvorm: jong of oud, sportief of minder sportief. Met Pilates verbetert u uw lichaamshouding, wat blessures voorkomt en uitstekend werkt bij rug- en nekklachten. U traint lange, sterke en soepele spieren, en krijgt meer energie! Daarnaast helpt Pilates bij gewichtsverlies.

Een workshop Pilates werkt ontspannend en energieverhogend, bijvoorbeeld tijdens een dag vergaderen. Na afloop voelt u zich sterk, soepel en helemaal in balans. Uw geest is leeggemaakt, en u kunt weer aan de slag!

Activiteiten

Op een rustige manier trainen op muziek, waarbij een bepaalde mate van concentratie is vereist. Bij de oefeningen - die u op matjes op de grond uitvoert - wisselen spanning en ontspanning elkaar continu af.

Locaties

Mogelijk door heel Nederland

Extra

Helemaal ‘hot’ op dit moment is Pilates met bal. Een kleine, zachte bal die de oefeningen verlevendigt, variatie brengt en ondersteuning geeft, maar ook een extra uitdaging biedt. Onze klanten ervaren Pilates met bal als zeer prettig. Probeer het ook!

Maximaal 25 personen