home|informatie|bewaarmap

Tapas maken

Culinaire miniatuurtjes

Tapas: dé culinaire hit van dit moment! De gezelligste manier om samen te eten en een genot om zelf te bereiden. Met vrienden en familie, met zakenrelaties, of gewoon lekker thuis. Voor borrel of receptie, bedrijfsfeest of verjaardag - tijdens deze workshop loopt het water in je mond!

Tapas zijn feestelijke miniatuurgerechtjes van bijvoorbeeld groenten, vlees, zeebanket en olijven. Kleine kunstwerkjes in verschillende smaken en vormen. Als hapje tussendoor of als complete maaltijd. Een lust voor het oog, een streling van uw smaakpapillen. Afkomstig uit Spanje, werden ze oorspronkelijk genutigd om de dorst op te wekken. Inmiddels is ook hier sprake van een heuse tapas-cultuur: ongedwongen een hapje nemen, en met elkaar bijpraten onder het genot van een goed glas.

Onder professionele begeleiding leert u in deze workshop verschillende tapas bereiden: een tapa in saus, een tapa van brood of korstdeeg, iets kouds, iets gemarineerds, en een gebakken of gefrituurde tapa. U kiest uit wat u lekker vindt en stelt zelf uw feestmaal samen!

Locaties

Voor groepen tot 12 personen is er een vaste locatie beschikbaar in de buurt van Rotterdam, hier worden wel locatiekosten voor in rekening gebracht. Andere locaties door heel Nederland prijs op aanvraag.

Minimaal 10 personen